Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Visiniu - Culoarea inimilor noastre (visiniu.ro).

Site-ul Visiniu - Culoarea inimilor noastre (visiniu.ro) este operat de societatea 1923.RO SITE-UL SUPORTERILOR RAPIDISTI SRL  cu sediul in Str Covasna nr 17, bl F3, sc1, et4 ap9, sector 4, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 43846756. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Visiniu - Culoarea inimilor noastre (visiniu.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Visiniu - Culoarea inimilor noastre (visiniu.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, dar si de OUG 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Regulament RETUR:

Poti renunta la orice produs pe care l-ai cumparat, in 14 zile calendaristice (numaratoarea incepe din ziua cand ti-au fost livrate), fara sa ne dai vreun motiv - desi ne-ar ajuta sa stim ce s-a intamplat.

Pentru produsele achizitionate online, ca sa faci returul trebuie doar sa completezi formularul de retur de aici: https://www.visiniu.ro/return_form si te vom contacta in maxim 3 zile lucratoare cu mai multe detalii.

Ne ocupam noi de curier, nu este nevoie sa-l chemi tu pentru a ridica produsul / produsele.

Fac exceptie de la regula produsele pe care nu le mai putem lua inapoi din motive de igiena, dar si cele personalizate in mod clar.

In toate cazurile de returnare a produselor, noi suportam costurile de transport. Banii iti vor fi returnati in maxim 14 zile calendaristice dupa ce am procesat returul (dupa ce s-a intors la noi in depozit si l-am verificat), insa nu iti vor fi returnate costurile aferente serviciilor deja prestate (transport, ambalare cadou etc.)

Optiunea de schimbare a produselor este valabila, in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul nu mai este pe stoc la momentul returului, singura optiune valabila este returnarea contravalorii acestuia.

Pentru retururi puteti folosi formularul de retur de AICI sau ne puteti contacta prin email la rapid@1923.ro sau telefonic/WhatsApp la 0770439321.

Administratorul Visiniu - Culoarea inimilor noastre (visiniu.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Visiniu - Culoarea inimilor noastre (visiniu.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Visiniu - Culoarea inimilor noastre (visiniu.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Visiniu - Culoarea inimilor noastre (visiniu.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Visiniu - Culoarea inimilor noastre (visiniu.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Visiniu - Culoarea inimilor noastre (visiniu.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com