20%

Tricou Diferit (Visiniu)

79,00 RON 99,00 RON
Pretul transportului va fi afisat dupa ce introduci produsele in cos
Stoc limitat
Cum te putem ajuta?

Descriere

Dragii mei,

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un tricou special, pe care îl port cu mândrie. Este un tricou cu un cuvânt simplu, dar puternic - "difeRit". Acest cuvânt a devenit un fel de motto pentru mine, pentru că întotdeauna am simțit că nu mă încadrez în tiparele sociale convenționale.

Poate că sună ciudat, dar mereu am simțit că am o perspectivă diferită asupra lumii, că văd lucrurile altfel decât majoritatea oamenilor. În loc să mă conformez normelor, mereu am încercat să-mi urmez inima și să-mi trăiesc viața în propria mea manieră. Uneori, acest lucru poate fi greu, pentru că ești criticat de cei din jurul tău. Dar aici, pe acest tricou, cuvântul "difeRit" mă face să mă simt puternic și încrezător în deciziile pe care le-am luat în viață.

Și cred că ar trebui să facem mai mult pentru a încuraja și a sărbători diferențele dintre noi. Nu ar trebui să ne fie frică să fim noi înșine, să îmbrățișăm ceea ce ne face unici și să fim mândri de asta. Acest tricou mi-a amintit să nu mă tem de a fi diferit, ci să fiu mândru și motivat de asta. Sper că vă va face sa simtiti aceleași lucruri și pe voi.

Dimensiuni (CM)

S - latime 48.5 - lungime 69.5
M - latime 53.5 - lungime 72
L - latime 56 - lungime 74.5
XL - latime 61 - lungime 77
2XL - latime - - lungime 66 78.5

Temperatura recomandata de spalare: 30 grade (maxim 40)

Calcati intotdeauna pe dos! Nu aplicati fierul de calcat direct pe imprimeu

Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review