Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 1-3

Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 1-3

Mihai Iosif a vorbit la final. FC Rapid 1923 nu a izbutit să-și treacă în cont vreo victorie de la reluarea campionatului și, în urma eșecului usturător cu Miercurea Ciuc, a coborât până pe poziția a șasea, ultima care asigură calificarea în play-off. Nicolae Grigore, tehnicianul giuleștenilor, nu a mai avut putere să vină la flash-interviu, iar Mihai Iosif, secundul său, i-a luat locul. Mai jos vă redăm declarațiile fostului antrenor interimar de la echipa vișinie.

Mihai Iosif: "Nicolae Grigore e sleit de puteri"

"Am venit eu, din cauza faptului că Grig nu se simte bine, nu sunt sub nicio formă vreo săgeată sau la înaintare. Efectiv, a trăit meciul la intensitate maximă şi nu se simte bine. Se simte sleit de puteri total, pentru că a trăit meciul la o intensitate foarte mare, iar el e nu e doar colegul meu, ci şi prietenul meu foarte bun."

"Nu mi le explic, chiar nu ni le explicăm. Suntem supăraţi şi prea multe nu sunt de spus. Cu siguranţă (n.r. - promovarea) e în pericol. Dar ne vom juca şansa până la capăt, atât pentru play-off, cât şi pentru promovare. Sub nicio formă nu vom abandona, asta categoric. Să câştigăm, aia trebuie schimbat", a declarat Mihai Iosif la finalul meciului de tristă amintire.

Sursa: digisport.ro

Tricou Polo 1923 (Visiniu)
Tricou Polo 1923 (Visiniu) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Leasă Dragoș - Comoara Ascunsă
Leasă Dragoș - Comoara Ascunsă Art & Books
Cartea, in format fizic, este dedicata celor care...
39,00 RON
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Dama)
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Dama) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON

Taguri:

Comentarii