INCREDIBIL! Nicolae Grigore dă de pământ cu suporterii rapidiști!

INCREDIBIL! Nicolae Grigore dă de pământ cu suporterii rapidiști!
  1. Nicolae Grigore dă vina și pe fani după plecarea de la FC Rapid 1923
  2. Regretă că nu-i mai cară sacii lui Mutu...
  3. Cum să vorbești așa, Grigore, după două puncte cu patru știfturi?
  4. Nu e vina suporterilor, Grigore, că nu te poți tu impune
  5. Dacă presiunea e mare, mergeți la casă la Mega Image sau la FRF

Nicolae Grigore, fostul antrenor de la FC Rapid 1923, a vorbit în exclusivitate pentru ProSport. Despre plecarea de la gruparea alb-vișinie și a pus rezultatele negative și pe seama presiunii fanilor. În urmă cu mai bine de o lună, Nicolae Grigore a luat decizia de a pleca de la club, iar patronul Victor Angelescu s-a declarat surprins de demisia antrenorului. Rezultatele negative au fost cele care l-au făcut pe Nicolae Grigore să renunțe. Însă și presiunea pusă de către suporteri pe umerii jucătorilor. În locul său, Mihai Iosif a fost cel care a continuat munca pe banca tehnică și a reușit să califice echipa în play-off-ul Ligii 2.

Nicolae Grigore dă vina și pe fani după plecarea de la FC Rapid 1923

Într-un interviu acordat pentru ProSport, Nicolae Grigore le-a transmis suporterilor că presiunea pe care o pun și gesturile violente pe care le fac nu fac deloc bine jucătorilor de la FC Rapid 1923.

„Sunt momente în care fanii Rapidului fac rău. Sunt lucruri evidente. Am menționat trofee pe care l-am pierdut din cauza suporterilor. Menționez chiar și situația în care Rapidul a ajuns în faliment și cred că o mare parte din responsabilitate a fost a suporterilor cu ceea ce s-a întâmplat cu domnul Copos. Sunt lucruri pe care cineva trebuie să le și spună suporterilor, nu doar să fie tratați cu mănuși și să nu li se spună lucrurile în față. Că au și părți pozitive și susțin Rapidul și atunci când sunt pe stadion fac o atmosferă foarte frumoasă e adevărat, dar mai departe și minusurile pe care le aduc cluburile trebuie să fie menționate. Pentru că sunt adeptul sintagmei «niciodată să nu spui niciodată», nu spun niciodată acum, dar e foarte complicat să mă mai întorc la Rapid."

Regretă că nu-i mai cară sacii lui Mutu...

"Am luat o decizie greșită în momentul în care am plecat de acolo (n.r. de la naționala U21) și am crezut niște lucruri diferite legate de ceea ce se întâmplă la Rapid. Nu au fost alte promisiuni, e doar o chestie pe care eu am crezut că pot să o gestionez altfel, am crezut că suporterii mă pot accepta măcar pentru binele clubului. Eu, în calitate de antrenor, m-am ales cu o situație extrem de complicată pe care a trebuit să o gestionez ca în urma acelor rezultate jucătorii să se trezească cu cauciucurile sparte la mașini și cu o presiune uriașă asupra lor. Nu întâmplător după acest episod noi am avut două înfrângeri consecutive. A fost o presiune adusă jucătorilor. Am simțit tensiunea și, oarecum, teama”, a spus Nicolae Grigore, în exclusivitate pentru ProSport.

Cum să vorbești așa, Grigore, după două puncte cu patru știfturi?

La prostiile pe care Nicolae Grigore le-a debitat, ar fi meritat, pe de-o parte, un articol separat. Dar nu... Adică atunci când tu faci două puncte cu patru echipe semi-profesioniste în cel mai bun caz, cum mai poți da vina pe cineva? Păi Mihai Iosif a făcut, cu același lot, cu un punct mai mult într-un singur meci. Cu Dunărea Călărași, nu cu Slobozia. Păi, bă, nene, cum poți tu acuza suporterii când REGREȚI că ai plecat de la U21 unde nu erai decât cărătorul de saci de mingi pentru Adi Mutu? Se vede ce meserie ai învățat de la marele Mutu care a fost postat antrenor datorită carierei de fotbalist și nu competenței. Sigur, noi îl vrem la naționala mare, să avem de cine râde. Poate te ia acolo secund, că e nevoie de tine.

Nu e vina suporterilor, Grigore, că nu te poți tu impune

Că suporterii sunt vinovați de chestii sunt vinovați dacă nu cumpără abonamente, bilete, produse. Dacă nu vin la meciuri, dacă nu se abonează la canalele clubului, dacă nu bagă bani. În rest, boss, suporterii nu au cum să impacteze, că voi d-aia sunteți plătiți, ca să vă faceți treaba voastră. Ah, că te-au luat pe tine la mișto, asta e treaba ta, tată. Dacă nu ești în stare să dai cu pumnul în masă în fața lor... Tu, totuși, om cu o carieră bună în fotbal, păi asta nu înseamnă că ești educat, ci că n-ai personalitate. Sigur, să fii secundul lui Mutu nu-ți trebuie decât condiție fizică. Să te miști în ritmul în care are el nevoie să așeze jaloanele.

E însă ciudat, având în vedere că atunci când ai semnat cu Dinamo, conjunctural sau nu, n-ai mai avut vreo reținere față de suporterii. În fața cărora ai devenit brusc așa delicat și pur.

Dacă presiunea e mare, mergeți la casă la Mega Image sau la FRF

Dacă sunteți labili emoțional, duceți-vă la casă la Mega Image să vă căliți un pic, și lăsați fotbalul. Sau ai uitat, Nicolae Grigore, că cele patru mari meciuri s-au jucat cu tribunele goale. Ce presiune? Tu poate uiți că noi te-am susținut din prima până-n ultima secundă. Ce contează că ați fost înjurați? Păi când te bat patru echipe proaspăt înființate, ce-ați vrea? Du-te, frățiuer la națională. La U21, U14, U6. Du-te la FRF în birouri, că nimeni care s-a lipit la echipă din 2013 n-a dus-o rău. Să-ți fie rușine! Tu ar mai fi trebuit să vorbești despre fotbal peste trei ani sau, măcar, după ce legai cinci victorii pe undeva. Chiar și la județ.

Tricou NUMAI BEAU
Tricou NUMAI BEAU Tricouri
Berea bună și limba română Fac echipă de minune...
69,00 RON
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Dama)
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Dama) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Polo 1923 (Alb)
Tricou Polo 1923 (Alb) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou PESCUIT 1923
Tricou PESCUIT 1923 Tricouri
Pescuitul este o mare pasiune a Rapidistilor....
69,00 RON
Tricou Giulesti, Bucuresti, Romania, Terra, Univers (Visiniu)
Tricou Giulesti, Bucuresti, Romania, Terra, Univers (Visiniu) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Negru)
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Negru) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Mandru ca sunt Rapidist (Visiniu)
Tricou Mandru ca sunt Rapidist (Visiniu) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Polo 1923 (Negru)
Tricou Polo 1923 (Negru) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Sotie
Tricou Sotie Tricouri
Sotia ta merita acest tricou asa ca este ideal...
69,00 RON
Tricou TVI
Tricou TVI Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou 1923 - Model Nou
Tricou 1923 - Model Nou Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Diferit (Visiniu)
Tricou Diferit (Visiniu) Tricouri
- Radu, hai la masa! Este ora 19 si un...
69,00 RON
Tricou Locomotiva 1923 (Visiniu)
Tricou Locomotiva 1923 (Visiniu) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Inima 1923 (Visiniu)
Tricou Inima 1923 (Visiniu) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou 1923 (Alb)
Tricou 1923 (Alb) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
 

Taguri:

Comentarii