FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 1-3. Jucători necalificați, să vă fie rușine!

FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 1-3. Jucători necalificați, să vă fie rușine!

Să te faci de râs cu o echipă pentru care cea mai mare performanță din istorie e să participe în liga a doua nu e puțin lucru. FC Rapid 1923 a reușit să arate exact ca o echipă de mijlocul clasamentului în eșalonul secund. Un soi de Mioveni, de Buzău. Cam pe acolo ar putea fi poziționată la ce joacă acum. Discuțiile despre neplata la zi a "jucătorilor" par atât de amuzante când ei oricum câștigă de câteva zeci de ori peste ce ar merita. Nu toți, da. Ci majoritatea. Oricum toți au mai mult decât 100 de euro pe meci și bani de metrou până la antrenament și înapoi plus o masă caldă după ședința de pregătire.

Jucători de 100 euro / meci la pase reușite și kilometri alergați

Cam așa ar trebui să fie plătiți. În cel mai bun caz! Iar cei 100 euro, pentru că sunt bani buni, trebuie luați la 10 kilometri alergați / meci și la un anumit număr de pase utile reușite. Altfel, totul frumos. Banul intră, pe tine scrie Rapid, și te lauzi ce mare fotbalist ești tu când vorbești cu gagicile pe social media. Că doar ele nu înțeleg chiar dacă se uită la un meci că tu ești la fel de util pe teren precum un limitator de viteză pe porțiunile de autostradă unde poți să-i dai, conform indicatorului, peste 130 km / oră. E trist, dar e adevărat.

Rol de umplutură pentru canalele de sport

Nici noi și nici restul suporterilor rapidiști nu se așteptau la o asemenea prestație lamentabilă. Mai ales după meciurile jenante cu Ripensia și Buzău. Șansele la play-off există, desigur, dar ce contează? Când intri pe teren și arăți așa chiar îți vine să chemi puștii de la echipa a doua, că măcar ăia au scuza tinereții. Cumva, i-aș fi numit muncitori necalificați. Dar e prea mult și așa. Măcar ăia sunt salahori, cu un rol important, pe când băieții lui Nicolae Grigore au un singur rol, anume acela de a fi sparring-partneri în a umple anumite intervale orare de transmisie pe canalele de sport.

Suporterii FC Rapid 1923 au putut, ca de obicei

Jenant! Oare băieții ăștia, care fotbal e clar că nu știu, asta am stabilit de ceva timp, nu pot avea pic de determinare? Nici măcar când îi auzi pe oamenii ăia care cântă în frig, zăpadă, fără oprire, în afara stadionului, și la 1-3, nu ți-e jenă? Cum vă antrenați, tată, de sunteți atât de moi și ridicoli? În liga a 2-a poate juca oricine are puțină ambiție și determinare. Păi, de exemplu, Voicu - pe care nu-l scoatem din aceeași oală în care chiar sunt toți - măcar la 36 ani bagă efort fizic dublu cel puțin față de "copiii" care sunt afectați de comentariile de pe Facebook. Sigur, s-a dat un gol.

Fără 11 metri exista riscul retrogradării pentru FC Rapid 1923

Da' ăla nu venea dacă nu punea arbitrul iar mingea pe var. Da, că așa s-a dat golul. Fiindcă FC Rapid 1923 are atacanți de dau goluri cu adversari de liga a 3-a în amicale, și din 11 metri. Că fără penalty-uri FC Rapid 1923 era undeva pe locul 15, așa de ofensivă e echipa. Zero ocazii. Ba nici de pe linia porții nu s-a putut marca. Sigur, arbitrul îți poate da un 11 metri aproape-n fiecare meci, dar asta nu înseamnă că poți și bate mereu. În rest, numai de bine. Băieții o să se plângă de zăpadă, de frig, de ninsoare, de gazon, de tricouri, de orice.

În avans, noi îi rugăm să se angajeze la casă la un supermarket, că acolo te bate maximum aerul condiționat. Știm, te pot lua șalele, dar măcar nu te vede nimeni la TV. Cu toate că, paradoxal, meseria de aici pomenită e mai nobilă decât ce a ajuns cea de "fotbalist".

Foto: Facebook FC Rapid 1923

Tricou Polo 1923 (Visiniu)
Tricou Polo 1923 (Visiniu) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Leasă Dragoș - Comoara Ascunsă
Leasă Dragoș - Comoara Ascunsă Art & Books
Cartea, in format fizic, este dedicata celor care...
39,00 RON
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Dama)
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Dama) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON

Taguri:

Comentarii

sprinjeanul 06 mar, 18:34 Raspunde
astazi am renuntat la un eveniment la care nu am absentat de cand ma stiu si asta din cauza ca ratam meciul rapidului.n-am sa-mi iert niciodata nesabuinta asta.sa nu-mi petrec cu familia(copii nepoti) pentru rusinea asta de meci?sa va fie rusine vedetelor!