Daniel Niculae a pregătit primele trei mutări importante la FC Rapid 1923!

Daniel Niculae a pregătit primele trei mutări importante la FC Rapid 1923!
  1. Grigore Sichitiu, nume cu greutate în istoria Rapidului
  2. Sichitiu nu a oferit deocamdată un răspuns
  3. Marius Măldărășanu este dorit de Daniel Niculae la echipa secundă
  4. Niculae îl vrea pe Gabi Răduță pentru sectorul juvenil
  5. Răduță a fost la Rapid între 2003 și 2006
  6. Se întoarce și Vasile Maftei alături de Daniel Niculae?

Daniel Niculae a debutat cu dreptul ca președinte al giuleștenilor după victoria de aseară cu Miercurea Ciuc 1-0. Oficialul giuleștean gândește acum strategia pentru Liga 1 și a contactat deja trei oameni care au mai activat în trecut la Rapid, pentru a face parte din echipa sa. E vorba de Grigore Sichitiu, Marius Măldărășanu și Gabi Răduță! „Să vă fie frică, Rapid se ridică!, este unul dintre sloganurile folosite de fanii Rapidului și care pare că prinde tot mai multă culoare după numirea legendei giuleștene Daniel Niculae în rol de președinte al vișiniilor. Rapidiștii și-au revenit in extremis în sezonul regular, au câștigat
ultimele două meciuri și s-au calificat în play-off-ul de promovare.

Grigore Sichitiu, nume cu greutate în istoria Rapidului

Imediat după calificare, patronul Victor Angelescu l-a convins pe Daniel Niculae să revină în rol de președinte, informație prezentată în exclusivitate de ProSport. Acesta a acceptat și acum își pregătește strategia pentru ceea ce va însemna Rapid în perioada următoare. Conform surselor ProSport din anturajul Rapidului, Nico a discutat deja cu trei oameni cheie pe care dorește să îi aibă alături în echipa sa de conducere de la Rapid.

Grigore Sichitiu (72 de ani). Unul dintre cei mai experimentați conducători din fotbalul românesc, Sichitiu s-a retras din fotbal în urmă cu câțiva ani. În sezonul 1998/1999 când Rapid a câștigat campionatul cu Mircea Lucescu, Sichitiu a fost unul dintre oamenii importanți din conducerea vișinie. A stat alături de Il Luce pe banca giuleștenilor la toate meciurile. Nico are o relație foarte strânsă cu Sichitiu și ar dori să îl aducă la FC Rapid 1923 într-o funcție de consilier. Pentru a profita de experiența foarte mare pe care acesta o are în special în zona de regulamente și acte.

Sichitiu nu a oferit deocamdată un răspuns

Conform surselor ProSport, Sichitiu a evitat să dea un răspuns ferm. I-a transmis lui Nico faptul că îl va ajuta cu tot ce are nevoie, dar din umbră pentru moment. Acesta ar dori să vadă întâi că Niculae are autoritate totală la FC Rapid 1923 și putere decizie. Abia apoi ar fi dispus Sichitiu să revină.

Marius Măldărășanu este dorit de Daniel Niculae la echipa secundă

Marius Măldărășanu (45 de ani). ”Măldă” a fost coleg cu Niculae la Rapid în perioada 2001-2006, iar cei doi au rămas în relații extrem de strânse. Nico dorește să îl aducă înapoi pe fostul mare mijlocaș al giuleștenilor pentru a antrena echipa secundă a FC Rapid 1923. Momentan pe acest post se află Ovidiu Burcă, dar acesta este unul dintre oamenii de care Nico se va debarasa în perioada următoare. Fiind știut faptul că simbolul giuleștean a condiționat revenirea sa cu plecarea lui Burcă și Andrei Nicolescu. Măldărășanu este liber de contract după ce a antrenat-o ultima oară pe divizionara secundă Metaloblogus, deci singurul impediment în acest moment este Burcă.

Niculae îl vrea pe Gabi Răduță pentru sectorul juvenil

Gabi Răduță (53 de ani). Fostul mijlocaș al celor de la Sportul Studențesc, Dinamo și echipa națională și-a concentrat forțele în ultimii ani în sectorul juvenil. Acolo unde a format Academia de copii și juniori a lui Dinamo. Răduță a condus Academia în perioada 2013-2020. În tot acest timp, ”câinii” s-au luptat pentru supremația sectorului juvenil din România cu Academia Gheorghe Hagi. Roș-albii au învins de nenumărate ori fabrica de fotbaliști a ”Regelui”, în ciuda condițiilor extrem de vitrege pe care micii dinamoviști le-au avut.

Răduță a fost la Rapid între 2003 și 2006

Niculae l-a sunat pe Răduță și i-a propus să revină în Giulești pentru a reforma Academia, unul dintre principiile lui Nico fiind acela de a forma în viitor o echipă puternică cu jucători din propria pepinieră. Cei doi se cunosc bine din perioada în care Răduță a activat la Rapid ca manager al Centrului de copii și juniori și manager sportiv al primei echipe (2003-2006). Răduță a fost la un pas să vină la FC Rapid 1923 și înainte de revenirea lui Nico. Gabi a fost contactat de Angelescu, s-au discutat datele contractului și mai trebuia să fie chemat să semneze. Însă principalul acționar nu i-a mai dat acestuia vreun semn. Informație prezentată în acel moment în exclusivitate de ProSport și confirmată de Răduță.

Se întoarce și Vasile Maftei alături de Daniel Niculae?

Interesant este ce se va întâmpla cu fostul mare căpitan al Rapidului, Vasile Maftei. Acesta este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Nico și a plecat de la FC Rapid 1923 în 2018. Alături de Niculae. În momentul în care Nico nu s-a mai înțeles cu conducerea giuleșteană. În mod cert, Niculae îl are în plan și pe bunul său prieten care momentan activează ca antrenor secund. În staff-ul tehnic condus de Bogdan Andone, la FC Voluntari. Rămâne de văzut dacă Vasile va reveni în perioada imediat următoare sau din vară. Atunci când echipa ar putea fi promovată în Liga 1.

Sursa: prosport.ro

Tricou NUMAI BEAU
Tricou NUMAI BEAU Tricouri
Berea bună și limba română Fac echipă de minune...
69,00 RON
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Dama)
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Dama) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Polo 1923 (Alb)
Tricou Polo 1923 (Alb) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou PESCUIT 1923
Tricou PESCUIT 1923 Tricouri
Pescuitul este o mare pasiune a Rapidistilor....
69,00 RON
Tricou Giulesti, Bucuresti, Romania, Terra, Univers (Visiniu)
Tricou Giulesti, Bucuresti, Romania, Terra, Univers (Visiniu) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Negru)
Tricou Te voi iubi la nesfarsit (Negru) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Mandru ca sunt Rapidist (Visiniu)
Tricou Mandru ca sunt Rapidist (Visiniu) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Polo 1923 (Negru)
Tricou Polo 1923 (Negru) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Sotie
Tricou Sotie Tricouri
Sotia ta merita acest tricou asa ca este ideal...
69,00 RON
Tricou TVI
Tricou TVI Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou 1923 - Model Nou
Tricou 1923 - Model Nou Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Diferit (Visiniu)
Tricou Diferit (Visiniu) Tricouri
- Radu, hai la masa! Este ora 19 si un...
69,00 RON
Tricou Locomotiva 1923 (Visiniu)
Tricou Locomotiva 1923 (Visiniu) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou Inima 1923 (Visiniu)
Tricou Inima 1923 (Visiniu) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
Tricou 1923 (Alb)
Tricou 1923 (Alb) Tricouri
Bumbac 100% Calitate super Livram RAPID!...
69,00 RON
 

Taguri:

Comentarii